Wednesday, May 26, 2010

5 things of F & F.O :(

Hai kawan-kawan,


Mode perasaan saya pada hari Rabu yang tak bape nk menyeronokkan jiwa dan raga saya adalah gabungan mode-mode seperti sedih, kecewa, menyampah, meluat, xfhm motif utk sesetgh perkara dan mencikkk :(


Saya sedikit kecewa untuk sekian perkara yg terjadi dalam 1 ke 2 hari kebelakangan ini. Dan perkara2 tersebut adalah seperti berikut:


  1. Panggilan dr Mr. X-bf yg acah2 bsandiwara basi konon2 cweet caring siap dgn ayat2 cinta berbau sampah "i-syg-u-lg" katenyee, budget sy akan blembut hati dan terperdaya gan janji2 kosong bermindsetkan alphabet L besar yg dibold utk mnunjukkn ketidak ada maknenye tu semua utk masyarakat, negara dan diri sy sendiri.


  2. Miscomm dgn my dearest which is sgt la xrelevan utk digaduhkan but yet it's really annoying and devastated. Moi despise it to the max up until i feel that you're not compactible enough for me.


  3. Trainee2 batch 168 sy yg telah berusaha keras utk OJA tp masih melakukan kesilapan yg sepatutnya dpt dielakkan. Wish u guys all the best for 2nd sitting. Tolonglah buat yg terbaik bukan utk saya tp utk ms dpn korg ok?


  4. Mesyuarat agung bersama HOD, Puan Lin hari ini to clarify kedudukan Trainers dlm rangkaian k & D yg kini dikenali sebagai LLD which notify that we are under Shared biz and the worst news that we been informed about our RM500 PFP is no more applicable for us. WThell :(

    Frankly speaking, moi feel totally dismotivated. It's not just about the PFP payout, it's more like you're doing the job given as per required in the signed workscopes but yet there's no incentive for us to give the best. Personally, the so-called Business requirement watever reasons that implemented in this issue is extremely bullshit. The other positive so-called-bright-side elements that being emphasized or highlighted is just that the our career path is widely expanded. Moi puzzled by this point and barely can see how relevant it is for us :( or am moi just being ortodoc-narrow-minded?


  5. Dan dlm 4 perkara di atas yg memyedihkan sy, perkara no 5 yg paling membuatkn sy sgt bertambah2 sakit jiwa. Selepas mesyuarat td, sy dan munie decide nk tgk movie. So kteorg pn bought ticket yg showing time kul 8pm. Malas nk tunggu tgk movie yg 8juta kali lg best dan worth ur money tp sbb showing time yg agk lewat so xjd la. Tgk preview mcm best tp gosh...moi got no word to classify this movie but what can i say is Andartu Terlampau - 20 hari mcari suami is soooo fuckin lame and pathetic. Dlm byk2 citer melayu yg acah2 best tp hampeh atau just under so-so nye category, sy berani kerat jari this film is the worst case scenario. Seriously, xphm ape yg penerbit film ni a.k.a Haliza Misbun cuba nk deliver kt viewers. The storyline mmg ke laut la...tu confirm. Pelakon sume not bad. Ok. The main magnificent actress yg kite sume acknowledge how good she used to act in drama but in this movie, tlg la korg sndr tgk and make ur own judgement. Citer ni konon2 nk tiru citer indon tp mm hampeh :( dan berjaya membuat sy meluat pd pelakon utamanya yg trying so fuckin hard to show off something yg sy sndr xphm. Wasted je my 6bucks for lame movie. Shitto :(

Action needed: Download citer hindustan utk kaber blk kesakitan hati dan jiwa dan jantung sbb tgk movie lame td. Budusss :( Ohh lupe nk clarify F & F.O dlm title entry bermaksud Fuck n Fuck Off...*vulgar works yg sgt harsh just to emphasize the feeling i undergo now :(

No comments:

Post a Comment