Tuesday, June 22, 2010

HP S.U.X :(

Thanks for triggering moi's ANGRY button.

Sy sudah meletop. It's too late. Mmg dpt cacian dan makian la jwpnnye. Hadaappp :(

Sy sgt bengang. Piss off gile vavisss. Rs nk g lempang sales agent kt Evernew yg promise konon2 harapan palsu netbook sy bley siap repair dlm 3 - 5 hari. Mmg HARAMMM takkk la wey. Budusss :( Konon SLA seminggu tp dh almost 3 weeks kot. Service totally freaking B.U.L.L.S.H.I.T.O :(

So, ptg td dgn perasaan bengang tension sakit hati sakit jiwa plusss xpuas hati, aku call the person incharge psl netbook aku. Rs nye 4 kali call kot br dpt sbb line asek busy je...k fine...aku chill2 popo je..hangin taufan aindisaster masih bley dicontrol lagi huhu

Ok, sbnrnye citer die cmni... sblm ni aku call Evernew tu byk kali siap ckp baik2 lg super nice berbudi bahasa profesional lengkap bagai...mslhnye bley plak dorg wat2 chill then take it for granted...Mmg terbaekk r...Mmg mtk mulut naga aku ni berasapp r...biase la gan fake promises yg konon2 netbook aku bley siap 2 3 hari lg...then fine aku elek lg tgu 2 3 4 5 hari lg pastu last friday aku call tanye lg..mmg mood aku da super sengal tgu nk maki je sbb da msk 2 mgu kot...haa amek aku bg pra-mocking kt mamat Evernew tu...nasib ko la wey :(

Tapi, pra-mocking aku tu consider ok lg sbb aku just increase volume ala2 menyempering je...xde lg aksi2 maki hamun cam arini...gile cm org gile wey hakuuu td :(

MasyaAllah, ampuni la dosakuuu ya Allah...sesungguhnye mulutkuu mmg super longkang :(

Scene maki memaki via tepon bermula di antara Cik Ain mulut longkang VS Mamat Evernew super janji palsu plus noob dumb n dumberer

Cik Ain mulut longkang: Elo, haa u pls check my HP mini serv code bla bla...finish repair oredy or not??? ( mode ckp mmg dh start cm hampeh time ni :( )

Mamat Evernew Noob : Ohh, ok..i check 1st haa..then lama skit...ohh miss, yr hp mini still not done yet lorr miss...

Cik Ain mulut longkang: Arghhh Wthell, u promise me 3 - 5 days it'll shud be finished. It almost 3 weeks occay. I dont want to wait anymore. I want my fuckin netbook now..todayy occay!!! Fuck laaa :( ( yup, aku dh membara gile vaviss ni )

Mamat Evernew Noob : Ermm...ohh ok miss..i understand. We send technician oredy to HP today. ( sumpah suara mamat cino ni da cm nebess n tsasul2 dia ckp...cian r plak da la xpandai ckp omputih sgt...xpsl2 dia yg kn maki :( )

Cik Ain mulut longkang : Bullshit rrrr...Dont tell me u understand me coz u r NOT. I dont want to hear all of ur crap occay...last week u said and promise me the same thing but nothing happen. You bloody promise to call me back to update but u NEVERRRR call. Im sicken of ur lousy promise.

Mamat Evernew Noob : Im sorry miss. I will call u back at 8 tonight. I need to ask my supervisor.

Cik Ain mulut longkang : Nooo...i dont want u to call me back. Where ur manager? I want to talk to him nowww.

Mamat Evernew Noob : Sorry miss. He's not here.

Cik Ain mulut longkang : I dont want to hear that. You think im stupid or wut?? It's not my problem occay. I want to talk to ur fuckin manager now!!! Who's ur manager? Give me his name...( gile menyempering wey, Hafez gan rahimi cuak time ni dgr aku menyempering cm org gile ahaksss super klakar r plak )

Mamat Evernew Noob : I dooo..dooont know nooo miss. ( terketar2 occay suara mamat ni pastu dia diam lama gile siap bley dgr suara mamat2 cino ckp2 kt blkg...haaa tau pn cuak...padan muke :p Budusss )

Cik Ain mulut longkang : Elo elo eloooo...why u silent???? ( mmg panas bikin r bley plak mamat ni diam lama plak tu ) heyyy u im askin u why r u keep quiet? What's ur name??? (mamat ni diam lg) aku pn hape lg menyempringggg r...Heyy im talkin to u occay...give me ur fuckin name n ur fuckin manager name NOW...( mmg aku dh xbley sabar abes F word sume kuar)

Mamat Evernew Noob : I'm William here...manager Alvin. I'll call you miss at 8pm.


Cik Ain mulut longkang : I dont want u to call me again. Ask ur manager to call me back. Do u understand my language??? Ask ur bloody manager to call me.

Mamat Evernew Noob : Ermm ooo ( aku disconnect call sblm mamat tu smpt ckp pe2...mmg sakit hati gile)


Lepas 1/2 jam kot, Evernew call balik...suara dah cm lain...bkn suara mamat William. Ntah la..aku dh xsure...Aku bengang x abes lg...

Mamat Evernew Noob : Eloo miss nurain haa...netbook u ready oredy. You come collect at 7 lor.

Cik Ain mulut longkang : Haa done oredy. Good. Im working now. I come 2row. Wut time you open?

Mamat Evernew Noob : Haa ok ok miss. You come lor. ( ntah ape yg dia ok ok ntah...dia xdgr aku tanye buke kedai kul bp kot)

Cik Ain mulut longkang : Wut Ok ok??? Im asking u wut time u open? Ohh my goddd ( br nk cool dh bikin panas blk sabar sabar ye cik Ain mulut longkang :)

Mamat Evernew Noob : Solie soliee miss. 10.30 u come we open oredy.


Cik Ain mulut longkang : Mmm ok. Bye ( hakuuu disconnect call cpt2...mode menyampah xhingat )


Bengang syialll. Dah lama kot aku x maki org seteruk ni. Last acara maki yg dahsyat pn gan Mr A.A gan his x-gf Ms. Slutyle. Actually, conversation ni lg teruk tp aku xhingat ape aku maki the whole way...time ni 2 org ofismate aku yg jd saksi pada kenagaan mulut hakuu..Syabas mera Betaa...Hafez gan Rahimi...terkezuttt beruk gak r dorg sbb aku mmg jarang marah selalu kt ofisss suke layan2 sengal wat2 lawak bodooo pluss join dorg bahan2 org je hehehe

Lepas abes ckp je...hahahaha aku hamekkk kena bahan baekknyee gan dorg...muahahaha :) kelakar occay!!!


Ehh, esok nk g amek netbook cm cuak r plak..jgn la mamat Evernew sakit hati gan aku g hempuk netbook tu o g bg calar2 wat2 ukiran ke hapee...hahahahaha padan muke aku plak...sape suhh mulut longkang...mak n ayah xpenah ajar anak2 mulut cam cilakesssss occay...siap dolu2 if mencarut sure mak amek cili sumbat dlm mulut...hahahaha tp sy xpenah kena...adek ku sayang je penah kena sumbat cili sbb ckp BODOH...ckp bodoh je kot tp xkisah la mak marah gak...huhuhuhu


Opssyyy dh kul 8.30 ni nk chioww cin cauu...tulis blog kt ofis sbb nk tulis pakai E71 kt umah mmg edaakkkk la sesuayyy :(

Tunggu Cik Munie dtg fetch...yeayyy!!!


Alamak, lupe nk confess sumthg to someone sbb pg2 xtentu psl piss off gan my dearest..


Bby, sorry occay. I didnt mean to say what ive said today. Tgh cam mood swing. Sorry ehh...lebiuuuu doling :)

No comments:

Post a Comment