Friday, June 11, 2010

Saya Sakit G.I.G.I :( (Part 2)

Perkara: Sakit itu di gigi saya dan netbook HP :(

Al-kisahnya:

Sebelum saya meroyan dgn kadar yg tidak hagak2, silala anda semua para blogger bersiap-sedia untuk mberi laluan kpd saya yg kini berada pada state yg sgt tensed.

Oleh kerana 2 perkara di atas, saya berasa sedikit stress tapi tidak...itu semua bkn penghalang untuk sy meneruskan aktiviti harian.


Hampir 2 bulan sejak sy melakukan surgeri rawatan akar di gigi sy, tiada sebarang masalah timbul tapi sejak seminggu yg lepas, sakit gigi geraham telah kembali menyerang gusi dan kesakitan yg agak melampau menyebabkan sy terpaksa bgantung hidup pada antibiotik Amoxyciclin dan pain killer. Yer tepat skli, sy perlu mengambil ponstan 750g setiap 4 jam wlpn sebenarnye kesannye tidaklah sehebat mane dan sy perlu acah2 menahan sakit yg kdg2 menyebabkan mood swing dan sy kerap MC sbb super sakit. Mm, padan muke sy yg super degil xmoo mcabut shj gigi geraham tp masih bertahan demi senyuman yg lebih menawan :) *hahahaha tlg la muntah

Aduyaii..dh la sakit gigi, tertibe netbook sy pn nk sakit juga*mmg sumpah mood sy jd cam hampeh :(

Dah 2 minggu netbook sy kt HP, konon2 janji 3-5 hari tp harusslaaa takkk kan...dh 2 minggu occay! Piss off betul la!

Mm lagi menyedeykn semlm lps tgk movie Karate Kid yg super best tu, kete sy kena clamped dpn ikea. Dh 3thn kot parking luar ikea xde ape2 pn, mm xpe la xde rejekiii...terbang melayang 50igit...cedeyyy je if x duit tu dpt gak g dinner mkn cedapp wlpn gigi cakit :(


Ok la, actually byk yg nk distoli moli and diupdate utk 2 minggu ni dan sila berdoa utk sy supaya gigi dan netbook sy cepat sembuh. Amin :)

Alrite nnt netbook sy da sihat...sy update semua post2 yg pending ye!


Take care and Happy Weekend.

No comments:

Post a Comment