Wednesday, August 25, 2010

i.c.e.r.o.o.m

B.i.l.i.k A.i.s ----->Moi is half dying for this irresistible temptation...definitely moi will come to u pretty soon :)














Helpppp...rescue me 911...moi got unlimited craving for these yummylicious mouth watery ice-dessert :)








Saya sgt tingin nk mkn kt cini...tmpt yg ade eskem cedappp hingga sy sanggup menjilat mangkuk eskem tu smp licin tanpa ragu2 :D btulllll x tipuuuu caye lah! :D

Oleh kerana bln pose, sy takk kira sy nk gak mkn kt sini tp bile ms pula nk g sbb tmpt ni branch dia ade 1 kt bangi...so Bangi is the nearest place yg terjangkau dek akal utk menerjah...huhuhu :P ehh cooop kt wangsa walk ade 1 tp xjumpe ktne :(

Oleh yg demikian, sy akan berusaha secara tegar utk menslotkn ms utk ke bangi tanpa was2 dan sanggup drive all the way from damansara demi semangkuk eskem cedappp ittewww u'ols :)








Attn to besties, moh la kte g terjah iceroom ni ehh ehh ehh. *mode persuade gedik2 manje acah2 geletis :) Jom la kite buka pose smbl mengaumm eskem yg super enak2 bangat ni...aku nye craving dh level kritikal kot smp tdo mlm tmimpi2 aduyaiii kepingin mengidam mengalahkn ibu2 mengandung...uwaaaa nk gakkk x kira :( sanggup ku renangi lautan api ecehhh hagakkk2 nk over mengidam pn :P


Harusslaa haku nk try at least 3 perisa plus nk celokkk korgnye sorg sket...wahhh nmpk disitu...terserlah sudeyyy selera naga akakkk dek nunn :P xsesuayyyy...xkira la sesuayyy2 kn je...hadappp :)



*Jom meliurkan dr anda bersama2 sy dgn santapan gambar eskem meriah kaler2 itteww...ape? takkk teringin pon...haaa lantak biar hakuu sorg2 layannn...ade aku kesah ahaksss ngomong sama tangan (*_^)V






Wish for happy ending. Hope my craving will be satisfied :)



xOXo
Nite peeps.

No comments:

Post a Comment