Tuesday, September 28, 2010

Kau Buat Aku RIMAS :(

En. AIA,


Entry yg ke bape kali aku tulis ni utk tatapan ko ye. Memandangkn ko mmg ade masalah nk phm ape yg aku tulis sblm ni. Maybe sbb aku tulis omputih so samada ko mmg acah2 xreti bahasa omputih ke ape so jadinye silala ko baca pelan2 elok2 entry aku tulis melayu ni supaya ko faham ape yg aku nk ko phm. Paham??? If ko xpaham gak, aku xtau nk ckp ape. Mmg ko keturunan xreti bahasa la jwpnnye :(


1st thing 1st, seyes aku rs ko ade mslh! ke ko mmg ade mslh? Ade mslh nk lupekn aku ke ape? Ke dah xde girl nk kat ko? Cukupla ko kacau bestie aku smp bestie aku pn naik myampah nk layan ko. Xphm2 lg ke wey.


Aduyaiii, frankly speaking aku dh super myampah nk retrieve private msg ko yg budget acah2 caring-maring-miss-u-bagai tu wey. Muntah kot. Mslhnye aku mmg dh gile despise kt ko so ape pun yg ko wat nk tawan hati aku ke ape...aku mmg sumpah tak terkesima ke ape...xde perasaan lgsg.


Cukuplah ko waste 4tahun aku...4thn ok! Membazir tenaga, masa mm duit xyh citer la...tp xkisah la bab tu...aku halal je :) Anggap je aku bersedekah utk insan yg mmerlukan :)



Dah la bende yg lps xgune kte citer...xbaik mgungkit...aku xde niat nk mgungkit tp ko buat aku RIMAS...seyes aku rimas la...aku rimas bile ko tetibe likes pic aku kt fb...aku rimas bile ko komen xmenentu kt pic aku gak...aku approve ko jd fb friend aku sbb aku igt ko dh bley accept fact...the fact that we are not meant to be together...we are not destined to be as ONE...you are not my significant other and i am so thankful to Allah Swt for that.


The pain...yup...i cant forget the immense pain and i cudnt believe i managed to cope with it. Alhamdulilah aku mampu utk move on and proud to moiself that im doing well with or without you..aku perempuan ok! mcm mn keras mcm mn degil mcm mn ego pn aku aku tetap makhluk ciptaan Allah swt yg lemah.


Dan ko sebagai lelaki, ko kena ade kemantapan akal dan jiwa utk lead a relationship...



Yang paling penting, sblm ko mampu utk lead relationship...the best way to ask yrself...adakah ko dh cukup mampu utk lead dr ko sndr ke arah ke yg lebih sempurna...improve yrself for betterness...do somethg for yrself...set a strong attitude towards yr career...be a responsible man...not for other ppl but at least it's for yrself.


Aku doakan semoga ko bahagia dgn life ko sbb alhamdulilah aku sgt bersyukur dan sgt bahagia dgn life aku skrg. Semoga Allah swt murahkn rezeki ke atas ko sebagaimana Allah swt memurahkn rezeki ke atas aku. Amin :)


p/s: xyh la ko ssh2 nk gado gn lovelies aku wey. xde motif disitu :(

1 comment: