Saturday, September 18, 2010

Kembali Ke Kota Keriangan :)

Salam Syawal,


Akhirnye, moi dpt bersiaran secara tegar di dlm kamar beradukuu yg amat diwinduuui :P *pot bertenet di tepian tilam empukkuu smbl mgunyah sisa baki kepek raya adalah sgt mbahagiakn :D

Slps seminggu beraya sakan di kg halaman, haruslaaa kewinduan melanda di jiwaku ini ahakss Rindunye KL. Rindu my life in here. Rindu besties. Rindu my big F kt KL ni. Rindu nk jimba2 di sekitar my acah2 Mutiara home sweet home :) Winduuuunye :P


Since Jumaat moi harus kembali berkeleja di VADS terchenta ittew, so on Thurs perlulah dgn mlsnye memakse diri drive balik KL. Sebaik ade 2 besties terchayang menemani dirikuuu yg begitu berharga muahaha :P Thanks gigirls.







On the way blk KL, start journey arnd 12pm lps amek Cik Betty kt Binjal then amek plak Cik As kt SP...mmg x r moi nk drv blk KL dlm panas2 time mentari tgh tcacak ats pala. Then, dgn msg2 dh super broke sbb beraya sakan xhengat dunia, ade gak yg sebuk pasang niat nk beraksi2 ala bjimba2 kt Penang. Zasss dgn tanpa ragu2 zasss kteorg terjah Penang jap. Konon2 xmoo g mane2 konon2 nk sep duit hahhaha mmg x la u'ols...mm bkn setakat bjln2 kt pantai Batu Feringgi kononnye..mm dgn2 museum sume kteorg terjah...sebaik museum 10igit je so kteorg bergedik santai bersama superhero pojaan hati :) hahhaha Anyhoot, thnks dear sbb belanja msk museum...hahhaa asal bley je kan kan kan :D

















So, abes je aksi2 fotogedik kteorg br r reti nk blk...harusslaaa blk excited naik feri...sumpah cam peraq sbb dh lama kot xnaik feri u ols :D Time g naik bridge so mmg drive all the way tu cam bchenta r..gile slow...konon2 nk mnikmati kesantekan lautan gitu hahaha poyo je :P


Arnd Maghrib br la kuar ke highway blk yakni kembali ke pangkal jalan semula...hehhehe :)

Bile on the road je, trus activate mode utk drift fast and furious di atas jalanan plak sbb niat nk estimate smp kl dlm 3.5 ke 4 hours cm gitu...dgn attitude samseng jalanan hahaha xde r la korg..xbaik tau...xsamseng pun..just ala2 FI je u ols...FI tu pon bkn dgn ferrari tp dgn Persona Babylicious je :P


Yg penting, nk drift xde mslh..skill gan confiden kena ade plus kesedaran bw anak dara pn perlu ade gak...ecehhh aku ni ape? bkn anak dara? ke mak dara? huhuhu :P


Alhamdulilah smp kteorg ke Kota KL yg penuh keriang-ria-an kesibukan kesesakan dan semua element ke ke ke yg sewaktu dgnnye :)


Stay tune for next entry occay!

Sure moi duk sebuk citer pasal terjah open houses smbl menvavissss xhengat dunia :)


Take care peeps.

No comments:

Post a Comment