Monday, October 18, 2010

Splendid Monday :)

Yuhuuuuuuu :)
Tibe2 rasa nebes disulami excited ala2 ade kupu2 dlm puyut bak kate omputih :D

Motiffff???

Ok time to make major checklist sblm flight mlm ni :)

  • Return tic - checked
  • ETA visa - applied online checked
  • Passport - checked
  • International Driving License - not necessary
  • Backpack - ready checked

Tu yg major...yg minor rs nye sume dh sumbat dlm beg...beg pn dh mcm 10kg beratnye aduyaiiiiiiii hagak2 la cik Ain ooiii dh cm 1 almari bj nk dihangkuttttttttnye :P


Bab packing settle. Fuhhh tenang jiwa bile dh pack brg if takkkk serabut :( duhhhh kecohhh la lu minah...g dh merate tp time packing je xhengatnye fail...gile xde skill & attitude backpacker lgsg :D


Ehh udeyy le cite psl packing macking ni...buat hati wa talakkk keluan ooo :(


Jom cite psl aksi jimba2 semlm bersama hrmmm ko lg...asek2 ko...buhsan r...hahahaha *if put tau aku tulis cm gini mati kena libas pale laju2 :P


Ye...berjimba bersama bestie kesygan moi le...sape lg jika bukan Miss Puteri Norashegin :)


Suppose moi ade event with LDD g main bowling tp sbb separuh jiwaku pergi so xley nk focus bjimba berbowling bagai...hahaha alasan nk kaber line sbb moolah dh elekkkkkk poracik :(


Hengat nk stay kt umah je tp biase la weekend my bestie wont let me get alone indulge my own sweet "moi" time ade je plan nk merayap jln2 buang duit...dh le duit mesia aku ceput cukup2 kais pg mkn pg kais ptg mkn ptg :( iyer xcaya sudeyyy sume duit dh convert $AUD hoccay...hahaha keji sehhh :P


Cam bese, cik Put buzz ajk kuar lunch kt A.P then teman dia buang duit kt bazaar cineleisure tu. Moi teman je...teman sahaje hoccay tp last2 aku pn terjebak gak beli bulu mata huntaaa tu skli...bengang tul :( xpsl2 duit aku yg khas utk kais pg mkn pg kais ptg mkn ptg tu terkais skli gan bulu mata huntaaa xsemena2 :P


Tapi xpe la, moi pn dh lame xbergedik santai gan artificial eyelashes ni...cam best plak...terasa santek cam ala2 Rozita Wan Chik...ohhhhhhh dushhhh pengsan jatuh ke lantai baca statement perasantan ni weyyyy plssssssss la nextttttttt muahahaha :P


















Itu shj liputan utk ari ni ladies. Moi gotta go now. Do'a moi for the safe journey. Amin :)

1 comment: