Friday, November 05, 2010

Happy Deepavali yo :D

Namaste...ecehhh berangan hindustan :D


Vanakam...tu br betul...speaking urdu naheeenge tamil achaaa ngehh :P *ok ok ok seyesss plsss :P dun play2 bley x? tgh nk ber"wishing" mode ni (*_^)V


Sorry for late wish to all Hindus friends....


Anyway...moi wanna wish all of you :)



May the festival of lights brighten up
You and your near and dear ones' life!
And bring joy, health and wealth to all of you!

Happy Diwali!



Entry suppose kena publish on 5th Nov but due to cracky emotional issue that moi undergo for these couple of days makanya mood nk berblogging elekkk poracikkk :(


But on Diwali, hang out mode yet still need to be activated. Haruss proceed gan plan berjimba2...kang duk umah tgh2 stress ade yg wat muke cam taik...yup aku la yg wat muke cm tahikkk...motifff??? sign of aging bile stress muke berkerut 18inci cam hampehhh...arghhh pissed off nyeee :( mls nk cite nextttttttttttt tp copppp satu je aku nk ckp....Ko mmg vavisss...*bahasa kesat yg dilembutkn munyiknyee wlpn niat tetap sama :P aku menyampah gan ko sbb aku rasa ko loser yg sgt pathetic. Period.


Ok...konon2 cam puas maki sbb hati sakit tp actually takkk pun. So better abaikan sblm berkodi2 dosa tercipta tanpa was-was. Subahaallah :(


Lets put all the crap aside, jom cite psl Diwali Day out :)


As usual, g lepak tp unusual skit dis time sbb carlin and alip join but still yg pasti di tempat yg sama for zillion times...*yawn ok sila tido :(

Mm...abaikan pic ni yg acah2 stresso...kekacauan jiwa terpancar diwajah nan sucieee ini :(



Tapi best je lepak. Happy je. Terubat rasa sakit jiwa seketika :) Dr the curve ke ikano then off to mydin shopping groceries. Mlm nk g swimming tp lewat sgt so lepak g Rasta teman si bestie beli handbag. Moi pandang2 jeling2 je sbb promise bulan ni xmoo shopping...brg shopping beli kt melbourne pn xkuar dr beg souvenir cekelat gan koala tecik je smpt kuarkn sbb nk bg org...ok keji disitu :(


Alamak gambar terslh setting format so xley nk upload...sorry. Ni je gbr yg selamat yakni sblm setting ditukar. *korg la ni godek2 camera aku smp setting lari kan kan kan...ni nk marah ni :P *ok saje je bakar line :)






Ni je ceritera utk hari ni. Mood xbagus so better xyh cite byk2 sbb kang lg byk aksi2 memakis dan meraban :(


Selamat tido. Tido bagus bile stress sbb otak dpt rehat. Xpyh pk kusut2. Suke :)


Jom tido...hepppp baca doa tido br bley tdo....ishhhh :D

No comments:

Post a Comment