Sunday, November 28, 2010

Kutu Rayau :D

kami si kutu rayau lalalala ♪♬♭♫ ♩ ♬ ♭


*sila beri laluan utk entry OTC "otak x center" utk kali ini :P


Ehh sukesuki je tau gelarkn diri KUTU RAYAU!!! Motifff??? yela yelaaaa just akur pd dasarnye yg mmg ade kebenaran disitu :P cume part kutu tu je Xxxxcusss me *Rambut mahkota diriku hoccayyy cume dulu2 je zmn sklh rndh suke bela kutu, bergabung tenaga mencari kutu kwn smbl rs bangga siap challenge sp paling byk dpt ketip kutu adalah sgt menarik , bile ke sklh menengah plak duk sebuk main duit kutu time turn dpt duit je yaaabedabedooo mak kayaaa :) hahaha x cam skrg ni xtvt sure lebih ke arah acara bina badan u olsss ho ho ho :(

Ellloooo of coz YES *ohh bkn broadband 4G yg iklan kt tibi itteww yer :D YESSSSS, we're bunch of ppl yg suke merayau dikala hujung2 minggu merewang2 dipelusuk celah2 soping complex sekitar yg sewaktu dgn jam dirumah :) apakah yg ko cube lakukan ya Ainun melalut merepek meraban daa :(

Baiklah sekembali ke pangkal jln huhu...ape td??? ohh yer hrmm apekah aktiviti Cik Ainun pada ari Ahad kali ni pula??? Cubalah teka??? Lunchie bersama bestie di A.P bkn??? Tepat skli. Then pabila buhsan segera menerjah ke panggung wayang a.k.a pawagam berhampiran. Bagus jangkaan itu. Lagik??? Memilih movie secara berhemah supaya tidak rasa mencik membuang duit menonton ceritera yg SHITTO...nuthin but a piece of crap junkie :( sprt minggu sblumnye kan kan kan??? Sgt sgt hebat wahhh *aku ni dh kenape dh mcm tulis script drama plak byk tul characters plus monolog berbeda2 bikin fening ini kapala :(


Yeayyy arini tgk cite comedy seram...Ngangkung - super kelakar korg g la tgk...bley la wat remedy if tgh2 stress sbb terlebey hormon cortisol maka perlu menginjection hormon endorphin ye *pulakkkk dh berbahase saintis di sini mmg sumthg wrong sumwer aku ni arini :(

Ramai gile org mesia yg sapot cite ni hoccay...wayang agak full la gak ke sbb dorg cm aku gak dh xde cite nk tgk...asl bley je muahaha :P *tp ternyata pilihan movie kali ni agak tidak mengecewakan hahaha lawak sehhh cite tu silala ke pawagan berhampiran anda...if rs xberbaloi tgk cite melayu byr 10igit g ari rabu murah 6igit je hoccayy :D ehh byk songeh plak :)


Lari focus jap...baiklah berbalik semula ke isu mende td...xde isu pn...apa diaaa satni *versi pak lah hahaha


Ohh lps abes tgk movie, ehh copp adeyyy lupe nk citer psl xtvt sblm tgk movie...Aduyaiiii shot memory lost bleyyy??? Actually, dlm sume aksi2 merepek meraban sbnrnye nk cite moi gan bestie g terjah flea market called KUTU MARKET...bazaar @ bistro 69 dmsr perdana. Bazaar ni jual pre-loved items gan ade gak r brand new stuff but mostly stuff for gigirl je...bf yg tgu gf shopping mmg sure berbulu sbb si gf rambang mata tgk brg2 yg chantek mantek gan rege half saje 50% discount gitu muahahha tambah laa bulu carpet didada si bf u olss hahaha seksissss ishhhh 18sx tauuu xsesuayyy tauuuu pluss geli je :P


So, terbang melayang gak r 50bucks moi sbb grab handbag gan purplish top :) *impulsive obsessive malfunction self-control buying habit yg kronik :( ya ampunnnn promise xmooo shoping bln ni tp janji tinggal janji jommm nyanyi lagu KRU ni sama2 hehehe :)


Heyyy letih dh kot berbuih2 ayaq liuq mulut bercite...arghhh jgn ko gebang lebey ek...jari jemari yg lenguh buat keje mulut plak lebey2 authaa je hekk ok ok ok jgn gado disini :) *jari-jemari sila bg laluan utk mulut berPH ( power-hungry a.k.a gile kuase :O )


Mari menonton gambar mata2 sekalian...sila abaikan mulut dan jari-jemari seketika :)





















Tamat sudeyyy acara kutu rayau merayau seantero kwsn jajahan :) bile sang rembulan menjelma si kutu-kutu bkn kupu-kupu ehh muahhaha br reti kembali ke home sweet home msg2 dgn hati yg girang gumbira :)


Membeli dan belah demi niat suci yakni tidak lain tidak bkn utk memantapkan lg ekonomi negara...sungguh murni bkn??? :P dan yg plg murniiiii adalah tanpa berfikir pjg menambah lg koleksi handbag2 baju2 yg sedia ada tanpa rs was2 :D




Itulah kelemahan wanita yg xdpt dipersoalkan lg :(

No comments:

Post a Comment