Saturday, December 18, 2010

F & F Exhibitions

Saya suke hari sabtu :) mengapakah??? kerna sy dpt berfomya-fomya secara sihat tanpa sebarang gangguan drp memikirkan isu2 berbangkit :P ade ke??? takkkde pun...cehhhh suke seek attention tau :D


Anyway, mende ape yg nk difomya2 kan??? Motifff??? Mm arini sy mpunyai mision dan vision yg sgt murni :D takkk caya??? Muahaha :) Meh nk stoli moli sket psl misi dan visi ape la yg so-called "murni" katenyeee :)


Ok, nk dijadikan citer, utk kali ni moi ingin menikmati hari Sabtu yang indah ini secara solomon. Beraktiviti secara singledome tanpa mendrag skli bestie2 adalah amatlah pelik tetapi benar :D *yg pasti dlm sume activity pasti melibatkan org yg tersayang ahakssss :) if not, sangap nnt xbesh xde member sesemgal sekalian ~teehee :)

Maka, dgn seorang diri membawa diri ke PWTC menaiki LRT *gile sync ayat ni hehe


Demi utk menyurvey maklumat bkenaan postgraduates di setiap pelusuk booths yg ade kt Facon Education ni, MasyaAllah sprt mauin breakdown melihat brochure di structure fees yg xhengat dunia yg berlibu2 hinggit ittew...sumpah mahal *duit pinjam time study Degree pn xabes bayo hoccay...apakah??? Oleh itu, demi ms dpn yg lebey gumilang marilah menabung dan berusaha keras utk tidakkk meminjam lg :(


If rasa menabung tidak begitu mbantu, apply je KWSP @ EPF utk account ke 2 wat bayar fees. Settle :) Ehh copp berangan weyh!!! Br keje 3thn hoccay dek nun bape ciput je duit kt account ke 2 KWSP tu...aduyaiiii :(


Xpe...usaha tangga kejayaan...x usaha lebey cmne nk berjaya...takkk gitu??? ecehhh kalah pakar motivasi Dato Fadhilah Kamsah u olss ~teehee :D


InsyaAllah ade rejeki akan ditruskan niat murni ni setelah 2 3 kali offer terpaksa direject due to inexitable constraints :( Xpe la blum rejeki lg plus it's not really the good timing yet :)


So far, UNITEN offers the cheapest fees approx arnd 10k je only sbb moi return student so dpt discount but then due to time constraints rasenye cam xbley gak. Moi nye working shift yg mostly byk class training in the evening mmg x allow if moi nk proceed. Postgraduate nye classes kt Uniten plak byk on weekday 6.30 to 9pm nye schedule...mmg harap maaf la :(


Oleh itu, kena usha tmpt lain yg convenience utk moi cth dkt gan umh or ofis so minus the traffic which moi despise the most plus class kena on weekends je *amboi manyak plak munyik nk dkt gan umah la xmoo jem la nk class hujung mgu je la...ishhh tlg jgn demand2 bley takkk cik Ain mengada2 oiiii :(


So, sbb tu kena g education fair ni...g usha2 line muahaha usha2 kt mane yg offer the best that suits moi's specification katenyee :D *gediksss :)


Double yeayy sbb xsangke ade food exhibition plak kt situ gak...harusslaa bin wajib g terjah hoccay :)






Jom sama2 menjamu mata bukan jamu selera ye...all these foods mostly from chinese cuisine which is from chinese restaurants which is not halal la kotttt muahaha tp food presentation chantekkk :) thumb up

















Lastly, piccas gigih si tukang ukir tembikai 1 Malaysia ni eh huhuhu xkisah la yg pntg semangat patriotik Malaysia tanah tumpah darahku u olss :)

Baiklah, tu je liputan utk arini. Mauin rehat sbb lenguh senget bahu kutip paperbags yg penuh gan brochure kutip kt semua booths td tp moi shuke r g exhibition cm gini ley kumpul paperbags yg mesra alam plus dpt manyak pen2 ade cop uni2 :) Lets save the earth go green by eliminate the use of plastic so Say NOooo Big NOooo to PLASTIC :)


edu fair & food lover,

No comments:

Post a Comment