Tuesday, December 28, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

Tadaaaaaaaa :D

Jom terjah contest "Feel free to fly" from Mr.F's blog. Moi sgt terkesima utk bergedik santai menjoinkn diri tanpa was-was sbb contest beraksi gegar tanah ni mmg meruphekan trademark setiap kali ade seisi "cam-whoring" ~teehee :D *mmg kena gan jiwa mak u olssss muahaha wlpn bermuatan lebey bkn penghalang utk beraksi lompat raksasa grodot lompat :P


Yang paling menarik tertarik d boom bile hadiahnye adalah wangian dr Body Shop....double yeayyyy :)


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00


Tapi part yg paling mencabar bile pemilihan pemenang dibahagi kepada 3 peringkat, ni details moi copy n tempek dr the organizer :)


Peringkat 1
-Sebanyak 50 gambar terbaik daripada keseluruhan penyertaan akan dipilih oleh Tuan Tanah berdasarkan gambar yang WOW! dan caption yang menyelerakan!


Peringkat 2
-TOP 50 yang telah dipilih akan disenaraikan, dan undian akan dijalankan untuk memilih 20 gambar terbaikuntuk memasuki TOP 20. Untuk peringkat ini, undian terletak 100% di tangan pengunjung atau pembaca blog ini atau kipas susah mati peserta yang terpilih. Undian akan dijalankan selama 7 hari. Terpulang kepada para peserta yang terpilih untuk mempromosikan gambar masing-masing untuk di vote. Nak buat entry ke, nak sebar dekat fb ke, tweet tweet ke, iklan kat paper ke...terpulang pada inisiatif individu. Setiap pengunjung hanya dibenarkan untuk membuat satu pilihan sahaja.


Peringkat 3
-TOP 20 akan dinilai oleh 4 orang juri professional iaitu Tuan Tanah sendiri, Roommate Tuan Tanah dan 2 orang Best Friend Tuan Tanah. So, 70% markah keseluruhan datangnya dari markah juri professional dan30% lagi adalah datangnya dari undian pengunjung blog ini yang akan dibuka semula selama 4 hari sahaja (undian peringkat 2 tidak mempengaruhi undian akhir).

So, 70% + 30% = 100%


*Hamekkk ko, bkn calang2 je nk menang siap dh mcm masuk pertandingan acah2 Mari Menari r plak :D ~layannnn zasssss :P


Maka dgn ini, moi menempet beberapa pics kepelbagaian aksi gegar tanah "Shall We Dance in the airrrrrrrr???" :D







Takkk dilupain aksi gegar tanah secara solomon :D








Okey terlebeyyy sudey di situ...if bley gile kuase taruk sume gmbr2 ni msk contest, nahhhh hamekkk sume gbr2 lompat xhengat dunia ni tanpa ragu2 dipertaruhkan *muahahaha xhagak2 wey :)

Oleh kerana kena berhagak2 so makanye moi terpaksa la memilih 1 je la utk dibawa ke tengah ke tepi ke depan asal bleyyy mane2 arah yg pntg sampai ke muke pengadil hehehe :D


Setelah menimbang segala faktor2 seperti cuaca, geografi, keindahan panorama, kerjasama antara model2 lompatan serta gaya free style xberbayar msg2 muahaha :P


Dengan ini, moi memilih......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


"Lompat GRODOTSsss lompat"

So, syarat lain is moi kena tag 3 bloggers tapi sume followers moi adalah amat dialu2kan utk join ye :P


hope to win,

No comments:

Post a Comment