Thursday, December 23, 2010

sepatu tu tu tu tu ku :)

Salam ladies,


Dua tiga arini moi cam dh pasang niat hengat nak g terjah kedai kasut yg ade BIG sale sbb tetibe cam dh xde kasut nk pakai g keje *amacam ok x alasan nk beli kasut baru? bley terima kan alasan yg acah2 relevan gan isu yg dihadapi which is tetibe xde kasut yg sesuay nk g reje muahahhahaa wuttttt a lameee lor :) beli je la weyh huhu :D


Disebabkan msk keje dikala ptg maka moi mpunyai byk masa di kala pagi utk kuar mengusha kasut2 chantek lg ade discount 50% mbuatkan bebola mata juling atas bwh bwh atas serta skligus myebabkn tuan empunya diri bagaikan cacing kepanasan selg tidak menengok kasut2 yg sebuk duk memanggil kt dlm tu u olsss...sgt tidak dpt menahan maka tanpa ragu2 moh terjah kedai kasut ittewww yeehaaa :D


Janji nk tgk wedges utk buat basahan g keje je...yuppp 1 wedges sahaje :) bukan ape senang r nnt xde la duk pakai heel menjangok buat sakit kaki je...dh la mengajar kt depan tu kena berdiri kan...ehh suke plak duk berdiri lama2 sbb sebuk gak gan heel 18inci nk maintain berjangok nye pasal...ehhhh xkoser mak nyahhh ishhh wat lenguh jari-jemari kaki hoccayyy xsesuay :(


Oleh itu, mari g usha kot2 ade yg chantek berseri2...dh la half price...double yeayyy la moi :D i loooikeee :)


Usha punye usha try punye try nahhh amek ko hasil tangkapan kali ni...konon nk wedges je :D


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*






Hadapppp...adoi soryyy takkk bape nk bley menahan la weyh...bkn 1 atau 2 atau 3 atau 4 tetapi 5 kasut diborong tanpe segan silu tanpa was2 tanpa memikirkan tentang masa dpn dusssss meh sini siku pala sket :( MasyaAllah dimanakah self-control anda cik Ain ooiii??? :(


Kononnye nk wedges SAJE...bkn setakat wedges, pump, sandal malah heel juga terselit skli :) ya ampun pd diri sndr hoccay janji xbuat lg muahahaha ok tipu :D




Nah taruk pic empunya diri plak bley nmpk x nur kegumbiraan terpancar di wajah suci dlm debu ni :P hrmmm xde celah mane la nur nye dek nun...muke acah2 myesal acah2 tersentap acah2 berjanji xmoo buat perangai borong tak semena sesukesuki hati :(



confession.of.shoehoclic,

No comments:

Post a Comment