Wednesday, February 23, 2011

Day with Love :)

As salam semua,


Minggu ini penuh dgn aktiviti kasih sayang dan percintaan. Eceh gile asmaradana nye statement ~lol


Teman bestie ke majlis kahwin cousin dia, malam ade jejak kasih with "the-person-i-used-to-ignore-for-the-past-2-years-but-never-give-up-on-me" untuk pertama kali after few attempts yg failed.


Aksi gedik santai di majlis kahwin yg gilang-gumilang seperti biase harus bin wajib la perlu ditempekan di sini dgn cargasnya :P











Pulang dgn sedikit perasaan sentap dan acah2 irihati yg terkawal kerana tiba2 berasa majlis perkahwinan adalah indah dan terlalu byk kasih syg di antaranya. Kami dua dara pinggitan hanya mampu mengidam utk memiliki majlis yang seperti diimpikan satu hari nanti yg kurang pasti "nanti" itu bile? ok dah dah dah sila sapu air mata gan hingus leleh2 gile melankolik ko punye hayat ain...bley buat org terjun bangunan punye simpati punye pasal :D


Pulang dari majlis, mode berkasih syg antara bestie dan bf terchenta juga bermula. Zass trus kami ke Bangi utk  pick up Yeq yg acah2 demam kura2 4hari katenye. Dan zass tanpa was-was trus ke Alamanda utk xtvt jimba pula. Tak bape nk jimba la stkt tgk movie. Tapi movie cite Santrum itu best. Moi mmg sgt termotivate menonton cite yg berunsur survival ni. Bagus utk mereka yg malas utk hidup atau hidup utk bermalas-malasan. Sesuay dijadikan tauladan muahahaha :)


Tamat menonton, dah bermula perasaan tidak selesa. Adoi bukan tidak selesa yg tidak selesa tu. Perasaan tidak selesa seperti kupu-kupu terbang di dlm perut. Ye yang itu lebih tepat gambarannye. Takpe. Maybe its time to actually giving a real chance to new possibility. Sblm ni sebuk duk gebang je konon2 nk lebih bersikap open up tapi xpenah nk open pon. Sikit pon tak. Hamek apakah? Penangan heart broken ke dek nun. Lupekan sahaja itu semua. Lets past be past and never look back. Eceh. Cakap senang seperti membaca ABC bukan membuat ABC ye. Yang tu susah. Sama susahnye utk membuka hati kpd sesape yg mahu :( 


Jom jejak kasih. We'll see what heart says about this. 












So heart, how do you feel about this? Heart answers: I try to work on it okay. Sabar jgn gelojoh bley takkk? Baiklah Haha :P




It should bloom so pls do blooming,

No comments:

Post a Comment