Friday, February 18, 2011

Ibu Misthali :)

Assalamualaikum...


Ishhh, cepat betul masa berjalan kan? Tup tup tup dah Jumaat...Tup tup tup lagi dah Isnin balik. If we got magic to pause the time between Saturday and Sunday. To freeze these 2 days :P Alangkah bahagianye :(


Amboi, tajuk entry very the mumly yo :P Ibu Mishali katenye huhuhu :D Acah-acah berangan konon2 practice make perfect nak jadi hot momma in town. Ecehhh harusslaa berangan sampai langit ke 7 bley??? Mampu??? :D


Last weekend, moi gan bestie altogether with her niece, Kikiep tomey lagi encem dan buncet spend our day strolling @The Curve gan @Sg. Wang. Such an adorable combo deal for a kid,huh? Sangat geram dgn ke"adorable"an nk kiss smp lebam then picit2 cubit2 smp lebam gak. Muahaha :)


Experience pegi shopping bwk toddler. Mmg terbaekkk utk mengasah bakat terpendam to be great MOM. Menguji ketahanan emosi dan ketangkasan fizikal. Ketahanan emosi bile kikiep dh boring tunggu kteorg soping then he buat perangai xmoo dah berjalan suh dukung ataupun ketangkasan fizikal bile dia boring gak tengok aunty2 dia sebuk nk soping then dia lari2 sana sini Haha sumpah thomey. Apepun, we both did pretty well in managing both tasks ~lol :D 


Moi never expect it turns to be quite tiring but it wasnt bad at all. It's not an easy task to monitor baby and keep bare to their movement every single sec. It somehow teach moi some values. Really. Keselamatan baby lebih penting dr baju2 chantek yg memanggil2 dlm kedai haha ngok ape punya lesson daaa? :P


Betul la org2 tua selalu cakap.  Anak-anak kecik ni mcm remedy utk kiss away the stressness. Ok, jom peace no war and make babies. Hehe sengal :) 








Aunty yg mls bw stroller maka troller jd taruhan ~lol keji ok!





Aunty cepat kikiep penat la...alolololo ciannye :D





Ok, selepas penat menjadi fairytale si ibu misthali maka pulangla kami dgn hati yang girang. 




Sayang kalian bangat,

No comments:

Post a Comment