Thursday, February 17, 2011

Sunburned & Hotspring :)

It's 3.15am. 


Mode: Perut berkecak dance at this mo *frappe buzz S.F + kotiaw bsh = bad combo meal :(
Mood: Acah-acah emo & grumpy :P
Motif: Malas nk hadap emo org lain yg ntah ape2. Wasted. Immature. *over-sensitivity naturally designate utk kaum wanita, well kaum lelaki if nk emo lebey2 sumpah annoying kot so plsss la :(


Ok. Moi sakit perut. Bukan sakit seperti ingin cherry dan berry tetapi sakit seperti dirobek2 dipintal2 isi dlm perut ni :( Oleh kerana itu, mood jadi tidak bagus. Emo tak semena. Eh semena la tu sbb perut berkecak dance seperti ingin meletop. Memulas-pulas sehingga tidak boleh ke Dreamland lalu emosi menjadi berasap2 seperti volcano. Damn you Ain! *marah pd diri sndr pon tara guna :( Next time sila awasi pemakanan. 


Arghh abaikan je sakit ni, nnt pandai2 la dia baik sendiri. Xyah nk manja2 sgt. Jom ceritera psl xtvt jimba di hujung minggu. Lebih menyeronokkan. Hopefully.


Hujung minggu ni, moi beraktiviti keluarga bersama company bestie. Companymu companyku juga konsepnye. Sebuk je nk mengekot ~lol This time, xtvt berendam ala2 aquarinas. Lokasi: Lost World of Tambun, Ipoh. 




Rating utk Tambun: 2.5 stars. Biasa je. Xbyk sgt water rides dia yg best. So, tahap mencabar tu tak berape nk tercabar physical dan mental :D Tapi hotspring dia agak ok. So tambah 0.5 star jadi 3 stars. *gile kedek bg rating huhu


Admission fee dia xmenahan nye mahal RM48 kot. Package makan RM 12. Tapi food so-so je. Pelampung yg utk wave kena sewa lain RM12 deposit RM10. If hilang pelambung degabak tu org lain teramek or tercuri ke ape, burn 10igit tu. Bley cm gitu??? Storage peti besi letak bag pon bley tahan mahal RM10. Sebaik bley reopen byk kali, if not hagak hangin disitu :P 


Tempat shower dia paling xley bla, very the open air. Cuak ok nk mandi. If vogel mmg xsesuay. So sendiri mau igt yek! *ishhh perlulah sebegitu details :S 


Ohh entry ni sepatutnye lebih bergenre ceria tapi owner blog acah2 emo so phm2 je la if teraksi meroyan yeh :D


Dah mls nk meraban lebey2, meh nk tempek gambar plak :P





































Bile dh puas beraksi aquarinas, towards the end sume msg2 lapar mengalahkan naga ~lol









Bila kenyang baru gumbira nk lakukan aktiviti alternative yg lain yo :)





The downside from all the things that happened was "tayar kete wa sudeyyy pancit tahap xdapek nk selamatkan" ~thanks to yeq and abg rehan sbb tlg moi tukar tayar spare :) Tengkiu jasamu dikenang :D






Dah abes dah citer. Perut still x ok lg. Nak g cr minyak panas kasi sapu itu tummy then kasi tutup rapat2 itu bijik mata. Ohh ok, tetibe sgt nantuk so mari tito.


Nite nite. Jgn lupe baca doa tido :)




Emo itu tak best,

No comments:

Post a Comment