Saturday, March 12, 2011

Jumping HIGH PHOTO Contest :)

Happy Saturday peeps,


Apakah aktiviti anda di pagi sabtu yg acah2 indah ini? Berjimba bersama the lovelies kan kan kan??? Anyhoot, selamat bergumbira :) Arini moi mcm xde mood nk kuar berjimba wlpn suppose ade event berBBQ di sungai bersama trainee2 tersyg but sumthg came up kena settle pagi ni so harusslah tertidak dapat menjoinkan diri. Sedey tak dapat berjimba-jimba berfoya-foya di hujung minggu :(


So, oleh kerana motif utama arini hanya melepak menternak lemak smbl berblog hopping di sana sini, tetibe moi acah2 terbumped into one's of moi's follower blog ade join contest & GA yg best. Dengan cargasnye, moi pon sebuk nk join sekaki. If you guys noticed, moi is so into contest bergambar...ok that's define the truly pretty well...CAM-WHORE yo! Keji seh :D


Jom join sesama the more the merrier :) 






Syarat-syarat contest ;

1. Follow blog ungu ini supaya anda sentiasa update dengan perkembangan contest ini.
2. Buat satu entry yang bertajuk JUMPING HIGH PHOTO CONTEST.
3. Muat naik gambar yang mahu anda taruhkan dan ceritakan mengenai gambar itu.
4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
5. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii hehe.
6. Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)
7. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahuu okay ;)



Ok, get ready 1 2 3 go muahahaha :D







Adoi, mek oi takkan bley la skli tempek tiga trus. Gile kuasa dan tamak haloba adalah tidak dialu-alukan hoccay hehehe sorry organiser Cik Tyratyra :P


Moh ceritera plak psl photo aksi gedik santai di atas :D Actually, these pictures were taken time moi gan geng pengembaraan ke Aussie, kt Nobbies & Phillip Island last Oct 2010. Sebenarnye, aksi lompat gegar tanah ni mmg trademark sume org kot bile travel jimba-jimba kt mana2 pun. Cume nk lompat gedik kt Mesia ni kena berhagak2 skit sbb yela cm xsopan gitu tetibe lelompat cam kanak-kanak ribena sedangkan dh level remaja purba...adoi remaja katenye ~lol *pengsan sbb perasan mude mudi xhengat donia :D


Ok, skrg turn nk tag-mentag, actually sume follower moi bley join sbb lg ramai baru meriah kan? Tapi sbb syarat kena specifically tag 4 people, so here you are ladies and gentlemen...you are the chosen one or erkkk several yo :D



  1. Haffiz, aku tau ko suke tgkp gambo kan? sure ade koleksi gmbr gegar tanah...join GA ni eh :)
  2. Kamu
  3. Awak
  4. Yes, all of you :)



Lompat kasi gegar :D

No comments:

Post a Comment