Tuesday, March 29, 2011

Pray for you, lovelies HP netbookilicious :(

Sob sob :( *nanges smbl air hingus meleleh2

Haruslaa moi begitu kicewa pabile netbook keyayangan kena virus myebabkn asek men"reboot" secara agresif. Apakah??? 

Moral of the story: Janganlah sesuke suki menginstall free anti-virus tanpa usul periksa. Adoi :( *sila kepit palaku di pintu ohh tidakkkk :( terlajak perahu bley diundur tapi if terlajak act due to kebudusan sendili ohh itu mmg sendiri mau hengat bley!!!   

Maka on Sat, perlu cargas ke Evernew wakil HP netbook kasi anta itu keyayangan moi utk diubati kesengalan otaknye :(

Dan kali ini lebih bersikap tenang dan tidak beremosi kerana case last time anta netbook sakit ko hamek dkt 3 weeks baru settle. Mmg itu cambabee oh yeah *Ain, mind your word. No vulgar wordss pleaseee. Eh dh kata emosi, ade aku kisah ~lol :D

Kesabaran moi ade limit dan limitnya hanye 3 minggu. Muahaha :) *kejikah saya ini?

Kali ini mungkinkah mereka meletakkn moi di list senarai *customer cambabee hehe kot so treatmentnye agak kefantasan...mereka menelepon moi mengupdate progress tanpa dipinta :) bagus * I LIKE kasi kelik manyak2 :)

Tapi berbalik kpd mood asal yakni mood cedey, agent Evernew itu menelepon mberitahu bahawasanye keyayangan moi perlu diformat. The worst part occured bile netbook hard disk dia kecik so ade masalah nk back up. Eh excussme!!! Ade prob nk back up??? Haaa part tu mmg saje nk trigger moi nye ANGER button. Tapi, relax. Moi bley relax lagi so chill la popo hoccay :P *if xley back up, mmg nanges air mata darah sbb gambar travelling moi xde secondary storage weyh. Sume di situ tmptnye. Aduyai :(

Oleh kerana masih dlm warranty, maka moi perlu bersyukur. Syukur Alhamdulilah. Tidak perlu bayar ape2 tp mungkin problem software tu dikenakan charges. We'll see. Tapi apepun. Moi sgt cedey mengenangkan hidup yang kureng bermakne pabile tidak ke dunia maya. Dah la gaji cm lambat bulan ni. Eh motifff?? Ape kena-mengena gaji gan pemasalahan ni ye Cik Ain? Hrmm ntah la tapi nk cedey gak wlpn xde isu pon di situ ~lol so exaggerating la ko ni minah :P

Baiklah, the best thing to do now is to pray for the best. Dan untuk mengubat hati yang lara ini, jom g cari makan cedap. Ade sape2 baik hati nk belanje takkkk? Cepat angkat tangan. ~teehee :)

craving for coffee to make moi sane and center :)

P/S: tingin nak makan hrmm berger oblong jalanan :) *nafsu si pesakit sore throat yang menunggu kedatangan sang demam

Cedey je tau :(

No comments:

Post a Comment