Friday, April 15, 2011

Awkward and Awesome Thursday #Volume 3

Annseonghaseyo :)

Its time for A & A session. Shall we?

Hari khamis moi yg AWKWARD sebab



  • MC utk 2 hari. Bukan sbb mslh kesihatan fizikal ye abes tu mslh batiniah ke??? Choiiii bkn juga, tak sesuay :P Hrmm yg worst part bile mkn ubat rasa ting-tong nk tito. Ubat mcm xpower je utk mengubati mslh sbnr ishhh :( *elek lu try abeskan antibiotik dulu if xlut gak then baru g terjah specialist ~~~ uwaaa tatottt :(
  • Esk keje cmne? Adoi ubat dh la drowsy...kang xmkn jadi hawokkk plak :( if mkn duk sebuk nk jd sleeping beauty. Motifff???
  • Way to lazy to update blog about recent activities. Many pending draft awaits to be published thou :(
  • Whole day mcm buhsan so moi buat pengemasan bilik skit, mop kasi wongi then nampak dkt 10 magazines yg xbaca lagi this month gan last month nye...uwaaa apakah??? 
  • Moi shud cop the dahi "the lazy domok of the month" goes to...yeayyy its moi...dusss :(

But today still make moi feel AWESOME sebab...


  • Dapat mengaummm ayam penyet, Curve then memaniskan gigi di Paddington House of Pancakes bersama Si Munie :) *ohh ade clearance sale FOS tp cm xde selera nk shoping hahaha :)
  • Esok jumaat hari yg mulia ye. Moi suke bangat. Can wait for weekend to come? Hari yg ditunggu2 utk mensantekkan makhota rambutku yg dh rupe singe ni :D
  • Ohh ye, this whole week moi busy praktis basic korean utk next month nye trippy...best gak belajar language using Youtube ni. Mudah dan cepat :) 

Itu saje ingin dimerepekkan :)


Gamsahamnida  :)


No comments:

Post a Comment