Sunday, July 17, 2011

Fun Run + Fun Sunday :)

Hi hi,


My knee hurts yo :( *tu blum cite part drumstick yg lenguh tidak terperi :(  


Pagi td as early 7.30am, moi & the gang Ain, Nisha & Emon join the Olympic Fun Run organised by McDonalds im lovin it :P ohh yeah so mucho2 lovin it :D


We started our 7km run starting point from Dataran Merdeka and hell yeah reached the finishing line right after 1hr 30mins. Not bad for beginner, as being promised moi will rather brisk walk instead of running all the way. Reason: sungguh tak mampu sbb akak muatan lebey dek nun plus stamina dh tak cam mude-mudi...kena praktis byk exercise ni nk build up balik stamina :S eceh poyo :D


Org sebuk lari aku sebuk cam-whore smbl menikmati udara segar...Route run ni agak best sbb tak straight ade lalu area bukit2 so tak boring sgt.













Abes je run trus terjah McD for coffee bkn bigmac or duolicious cheesebgr eh :P *xgune lari separuh jiwa if mkn sepenuh jiwa lepas itu. Sungguh tidak sihat perbuatan itu :D


Next week on Sun ade lg marathon, definitely need to get prepared :)


Oh after run, moi hang out skjp umh Ain sbb mmg overnight takut tak tbangun pagi ni :P 


Emon plak just went back from her kampung, Muar bwk blk deroyan. Walawei akak fan of deroyan ok! Korg2 yg xsuke deroyan sbb busyuk ke hape haaa sila main jauh2...ni dia acah2 chef nk wat tempoyak deroyan esok. Gile tingin buat tempoyak air tgn sendiri. Sungguh budget cam cedappp nooo ~teehee :)


Sorry gambar durian se18 bakul xde xlalu nk tgkp sbb kaki time ni dah denyut2 *terkezut hagaknye tuan empunye badan tetibe buang tebiat nk majukan sukan utk negara :(


Balik umh trus shut down. Dah la janji gan Ms.Bestie nk lunchie sesame tp sory bestie kte dinner je r. Bestiemu ni sakit lutut peha betis segala otot-motot kaki ni harap maklum :( 


Tapi, dalam sakit2 tu sempat je beraktiviti riang-riadah :)









Ms.Bestie shopping C&K ade new opening store kt the Curve. Moi igt nk grab purse tp rupa paras je santek compartment purse xley nk isi byk card so lupekan la dulu hasrat di hati. Esok luse dtg blk dgn hati yg tenang dan kaki yg sihat. Amin :)
 



No comments:

Post a Comment