Thursday, August 18, 2011

Awkward and Awesome Thursday #Volume 8

Hi ladies,


Alhamdulilah dh masuk hari ke-18 kite berpuasa. How time flies too soon. Tup tap tup tap dah nak raya. Raya tahun ni moi ala2 simple-mimple je. Tak buat pon baju kurung baru khas untuk raya. Ahkak recycle je baju kurung yg pakai time wedding lil bro last June. Baru pakai sekali kan, xmoo la membazir kerna itu adalah amalan shaitondass :P *wahhh tetibe ke"noble"an plak di situ :) 


Alrito...dah lama tak buat psl awkward awesome ni...moh kite :)


1. Minggu ni sungguh capik dan grumpy sebab keje pagi. Moi is so not a morning person. Rasa mcm numb je memanjang menguappp :( dan sungguh tidak productive sbb being nocturnal has taken a toll on moi's sleep deprivation. Tak suke :(  


2. Thinking that preparation raya tak settle lg :( Dah 18kali masuk Charles & Keith nak grab hbag tapi tak terbeli...next week la beli :P *xtau nape cam xde selera nk beli??? ke sebab bln 10 ni nak jakarta so rasa nk terus shopping kt sana je...ishhh so indecisive la haku ni :(


3. Arini trainees moi OJA so anna very the nebes-nebes manja ~teehee :D Gudluck guys 




Awesome sungguh pabila...


1. Minggu ni marathon iftar kt tempat mkn yg yummlicious :) 







2. Suprise gift from LOREAL *tengkiuuu LOREAL buat diriku begitu berharga ~ecehhh :D




3. Got Mr Doonalduuck keychain special delivery from Disneyland,HK *thanks buddy :)




4. Minor hauling @ Switchblade mmg sesuay gan tagline kedai, shopping for clothes and stay for food :P *murah je earring ni :) 





5.  Yeayyy tomorrow nak g pedi spa beli kt Groupon sblm iftar gan Ms Bestie. *worth sgt sbb 15igit je :D



[81% Off] Callus Removal + Foot Scrub + Foot Massage for RM15 instead of RM80. Valid for men / women






Selamat berpuasa dan selamat berbuka. Salam Jumaat semua :)

p/s: Masa buat entry ni termengembara ke langit ke-7 :D so jumaat baru publish :P 

No comments:

Post a Comment