Saturday, August 06, 2011

Iftar @ Flaming :)

Alhamdulilah...


Dah nak masuk seminggu kte berpuase. So far, alhamdulilah dgn rezeki dan ibadah puasa yg dipermudahkan. This year puasa agak light and easy.fm :P Menu sahur yg dipilih mmg membantu wlpn tidak menepati piawai ISO tekak moi. Cereal and low-fat milk disusuli dgn yogurt dan mini icecream adalah pereboost energy moi all day long. Alhamdulilah moderate is one of the key to excel ye!


So, today moi planned berbuke dgn bestie gan her bestbf, yeq :) Kteorg decide nak iftar dekat Flaming Steamboat Buffet, Sunway. Murah serta berbaloi. Sempena Ramadan ni, charge dia RM26.90++ per pax (exclude tax). Makanlah anda sepuasnye, mengaumlah anda semampunye sbb moi xmampu nk mengaum mengalahkan naga :D *size perut dh shrink kot...eceh perasantan yg puyut makin mengecil walhal same je :P


Konon slps mkn kteorg igt nk g tgk movie The Revolutions of Apes mende tajuk dia tapi oleh kerana kekenyangan melampau sume dh xlarat. Lagipon fullhouse sbb cite baru kan. Esok luse tulat je la baru tgk. If tgk on rabu lg chantek murah 6igit so harusla berbaloi2 :P 


Ok letih membebel byk sgt. Smpn energy utk esok plak. ~teehee poyo :P


Meh tempek gambar berangan ke langit-7 dan scene makan2 sampai kedugongan :D









Sebelum aksi mengaum jom muntah hijau tgk aksi puan empunya blog camwhoring versi tak hagak2 berangan sampe langit ke-7 (*__~)V 


p/s: Arini, seisi make-up saya adalah failed. Try to matte bronze my face but turn out pinkie kt muke tp kt leher cekelat. Adoi :(





Muke suci dlm debu bak tepung gomak feelin2 heroin dlm cite korea. Hadapp!!! Mampu? Ok bab berangan xhengat donia saya mmg mampu dan tidak tahu malu. Confiden kena ade hoccay :P *ohh pengsan :) 



p/s: tadi ade sorg amoi gile strawberry blonde ala2 burgundy kaler rambut dia, sungguh chantek tidak saya tipu. Lalu saya secara tetibe jeles secara positif lalu memasang niat utk mencantas fantas sisa baki strands rambut yg rosak akibat redonding cam hampeh padan muke haku *tetibe :P oh ye ape td haa smbg hayat >>> utk memiliki kaler seperti amoi rambutnye yg chantek mantek itu :) Ok. Harap maklum. 

No comments:

Post a Comment