Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday #Volume 10

As Salam,


Its end of Syawal and a beginning of US. 


No need to rush. If something bounds to happen, it will happen. In the right time with the right person and for the best reason :) 

Saturday, September 17, 2011

Ceritera Raya (Part IV)

As salam semua,


Ohh its been an ages se-18 purnama blog ahkak idle :( ya ampun...harus masa sungguh fantas berlalu sampai tidak lalu mengejarnye...eceh :P


There's lotsa of pending stoli-moli but yet moi seriously had no idea where to start. Tune berblog sudeyyy gagah berlari ntah ke mana :( *mencik jika ini berlaku 


Minggu Ke 3 raya harus moi berlari berkejaran ke semua undangan open houses. Bukan 1 atau 2 tetapi lebey drp 3 ye ~sila hadap acara bina badan diaktifkan secara cargas *pengsan :(




Open house SIL's friend & Yayangkin's friend :P
















Open house alumni sekolah rendah :P








Seisi makan2 FOC di restoran juga tidak ketinggalan nye :P Murah rejeki :)







Tingin nak makan semua di bawah lalu tanpa ragu-ragu terus terjah. Big Apple & Murni SS2 & food court Alamanda & kedai buah dan kedai berlibu-libuan cekelat di jln TAR menjadi taruhan :P *hayat nk poyo je ahaksss :D









Entry malasan tapi penuh gan pic makanan. Apakah nafsu naga di situ? ~teehee Anyway, ishh x suke la update from updated blogger version baru yg xbape nk baru ni. Xfeel u ols. Hate the dull interface kaler pon malap semacam. Mencik r :( *amcam lame x excuse ahkak ~statement nk kaber line xupdate blog dh berkurun :P hmm hadap je :) 

Sunday, September 04, 2011

Ceritera Raya (Part III)

Yuhuu...


Harusla ceritera raya tak abes lagi kan...Minggu ke 2 penuh dgn aktiviti bercanda dan mode jalan-jalan makan2 open house & open restaurant adalah secara cargas :D


Seperti biase...chronology aktiviti makan utk minggu ke 2 raya :D bersama bestie & boyfie :P *ahaks gatai nnt i cite perkembangan kehidupan lovelife ahkak after 2 effin years ok of being singledome! Dahle tu Ain skit2 perasan retisnye :P takdak howang minat nk tau pong :D ~teehee


OK...back to chronology of past week :)




Melawat kubur (Di tepian graveyard saje)




Membeli handbag C&K pakai raya 5 hari kemudian handbag tertetas-metas di tepiannye. *ganas noo :( Sedey sbb suke hbag gerodok ni nk tuka lain dh abes stok sume kaler so kena pilih hbag lain yg available :(




Boyfie beli hbag utk mak tersyg juga hrmm santek ke beg kaler biru ni tetapi moi tidak berape suke kerna size dia cenonet xcukup gerobok. Mencik tul :( * conflict dalaman :P 




Oleh kerna duk dlm kedai C&K tu cam agak berjanggut lalu mengambil hati boyfie belanja esblended slps itu :) 


Seisi perkenalan lovelies moi Bestie & Boyfie :) *ahaks gedikasi serta poyo :P



 



Ni plak xde kena-mengena dgn raya...just aksi canda-jimbara di minggu raya :P








Aksi di open houses sedara-mara & kenduri sedara besties & carca-marba punye randomness punye jimba-jimbara :P











Tapi rasanye byk open restaurants dari open houses...adoi dah ler raya broke...ade hati lagi nk melantak xhengat donia :P


 



Dah letih asek duk cite makan je :P Till then take care all :)