Sunday, September 04, 2011

Ceritera Raya (Part III)

Yuhuu...


Harusla ceritera raya tak abes lagi kan...Minggu ke 2 penuh dgn aktiviti bercanda dan mode jalan-jalan makan2 open house & open restaurant adalah secara cargas :D


Seperti biase...chronology aktiviti makan utk minggu ke 2 raya :D bersama bestie & boyfie :P *ahaks gatai nnt i cite perkembangan kehidupan lovelife ahkak after 2 effin years ok of being singledome! Dahle tu Ain skit2 perasan retisnye :P takdak howang minat nk tau pong :D ~teehee


OK...back to chronology of past week :)




Melawat kubur (Di tepian graveyard saje)




Membeli handbag C&K pakai raya 5 hari kemudian handbag tertetas-metas di tepiannye. *ganas noo :( Sedey sbb suke hbag gerodok ni nk tuka lain dh abes stok sume kaler so kena pilih hbag lain yg available :(




Boyfie beli hbag utk mak tersyg juga hrmm santek ke beg kaler biru ni tetapi moi tidak berape suke kerna size dia cenonet xcukup gerobok. Mencik tul :( * conflict dalaman :P 




Oleh kerna duk dlm kedai C&K tu cam agak berjanggut lalu mengambil hati boyfie belanja esblended slps itu :) 


Seisi perkenalan lovelies moi Bestie & Boyfie :) *ahaks gedikasi serta poyo :P



 



Ni plak xde kena-mengena dgn raya...just aksi canda-jimbara di minggu raya :P








Aksi di open houses sedara-mara & kenduri sedara besties & carca-marba punye randomness punye jimba-jimbara :P











Tapi rasanye byk open restaurants dari open houses...adoi dah ler raya broke...ade hati lagi nk melantak xhengat donia :P


 



Dah letih asek duk cite makan je :P Till then take care all :)

No comments:

Post a Comment