Saturday, October 15, 2011

OctoberWed: Congrats Rahmat & Nurul :)

Selamat Pengantin Baru to both of you :)




Bila dah akhir tahun, bulan-bulan terakhir adalah bulan-bulan femes utk pasangan2 mempelai membuat wedding reception. Untuk yang bakal-bakal mempelai wannabe pon sebuk bertandang makan nasi minyak free sambil memultitasking mengutip idea2 bernas utk diaplikasikan utk wedding sendiri *mcm take note utk diri sndr je dek nun ahaksss :P


Tapi untuk wedding exclusive yang seperti yg bakal dipaparkan ni, moi hanya mampu berangan sampai ke langit 7. If mengikut selera kehendak hok gaya gini, waduh harus tidak la termampu u ols :D 


Its my yayangkin best childhood friend nye wedding reception. Sungguh berpuluh-puluhan libu-libu bunga kat pelamin size XXXXXL itu. Moi hanya mampu mengigit jari ataupun bunga kt centerpiece hiasan meja VIP sahaje :(




Jom mengigit jari bersama menengok wedding reception bukan main santek...pasti belanja nye juga santek mantek bole buat bekalan hidup utk 7 generasi akan datang huhuhu :P



Gaya mengalahkan retis harus dititikberatkan wlpn DIY curl rambut senget-benget :P *adoihai nak g salon mmg tak la kan semata-mata maka DIY aje u ols :D







Mr yayangkin sungguh seyes yo mungkinkah malas melayani puteri kembang semangkuk di sebelah yg sebuk berangan cam-whore mengalahkan retis hahahaha :D


Sebelum wedding reception start, sempat aje menerjah 1 of our friend nye makan2 kt pool Hilton. Its her birthday. HBTY gedeng-gedeng :) 







Selesai aksi bergedeng-gedeng di luar sila kembali ke dalam utk aksi seterusnye. Here we moi met all the bffs of yayangkin. Sungguh OtakTakCenter mereka ni :D welcome to OTC club yo :P teehee




  


Ambiance of the wed reception. The food and decoration. Eccentrically amazing. 















Food sungguh berkonsepkan chenta. The ocean of Love and Happiness nama one of the meal. Mampu???? hahaha mmg xsesuay utk puyut naga kteorg hahaha So definitely bukan utk tujuan mengaum eh. So abes kenduri jom terjah mamak mkn mee goreng lazat hahaha *sungguh keji :P










Adalah sungguh lapar menempek pic makan :P k la chiow guys. Till then take care all :)

No comments:

Post a Comment