Sunday, November 06, 2011

Ceritera Raya Korban

As Salam,


Alhamdulilah, selamat sudey moi sampai di kampung halaman untuk sambut Raya Haji. Moi decide utk balik on jumaat malam join car pooling besama adek moi and his wifey. Malas nak drive sendiri plus boley tong-tong bayar tol + minyak. Itukan amalan mulia. Berjimat. *Sungguh poyo :P Anyhoots, this time balik Mr Yayangkin join sekaki. Cian nooo nengok budak key-ell takdak kampung :P Dan berbekalkan sense of sympathy maka mari heretla sekali ini olang *jgn marah puddykin nanti kena jual kt sepadan Thailand :P hikhik


Sebaik cuti raya haji sampai Isnin je so xley la nak hiphip hoooree jimba-jimba lebey2 sgt. If cuti lama harusss dgn cargas saya bersama Mr Yayangkin & besties pegi buat lawatan sambil belajar ke negara jiran tetangga sebelah rumah Mesia :D *ishh merepek je apedaa teehee (*_-)V


So, mlm tu kteorg smp Jitra around 2am. Sampai2 je sume acah2 kelaparan, bila terjah atas meja ade plak mak buat lasagna. Mmg terbaekkk. My s.i.l tingin rupenye, so xley nk mkn manyak2 sebab kena bg laluan utama utk momma wannabe ini ye. 


Jom tempek aktivibiti kteorg dr pagi sampai malam on Raya Haji day. 



Model-model almari sudut :P



new-wed couple of the year :) parent wannabe 



anak-anak mak-mak dara :P



supersize models in d houz :P


one hepi famili under one roof :)


xde keje p main ayah nye topi helmet jaket motor vroom vroom :P

Sesudah kebuhsanan memakan lauk pauk raya di rumah meh kte g terjah umah jiran tetangga pula :)



Ok...mengaumm umah sendiri - checked umah jiran - pon ley checked umah sape lg nk jd mangsa seterusnye eh? hehehe :P Jom g umh bestie Missy CT :) Moh kite 


bumblebee nye models pon boley :P



Dah rasa mcm nak meletop puyut dok dr td mengaumm non-stop, jom kte g beriang-riadah di luar yo :)


Moi <3 Missy Besties




Tepi parit pon tiada masalah :P asal bole di mana jua konsepnye :D


The Three Musketeer :S


Ehem-ehem sungguh romantaik :P


Bile overdose makan ni kesan effectnye > OtakTakCenter



Ish ish ni confem sume dah tingtong hahaha :P *maruah tercalar wak aksi gini


Itu sahaje al-kisah ceritera Raya Korban. Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha semua :)

No comments:

Post a Comment