Saturday, November 19, 2011

Sunday with Gedengs :P

Yuhu laladies sekalian,


How was your weekend? Hari untuk berjimba-jimbara pasti menyeronok sonok kan? Sabtu moi agak fully occupied dgn aktibiti lagho bersama gedeng and mr yayangkin :) From Junksale @ Ecoba PJ Trade Center Dmsara Perdana then sambung jalan2 tidak bermotif ke Bangsar Village. *Si gedeng xbwk De lara, so agak ketenangan la sesi mengukur tanah kteorg tp kejap-kejap duk windu dgn anak - memang cm gitu ke bile ade anak, cepat rindu-rinduan hikhik *kalah windu ama boyflen :D




This time flea market ni kebanyakan semua jual pre-loved but their stuff kena pilih-pilh sbb ade yg super buruk tapi gigih jual gak. Eventhough murah, if dah lusuh berbintik2 nampak sgt dh lama tak pakai, at least cuci la dulu dek nun oi, sungguh gigih kau jual barang dah tarap ley jadi kain lap kaki :D Tapi, ade gak jual stuff yg menarik dan murah. Believe it or not, moi aint buy anything. Masa tu mmg saje xbw cash, konon2 xmoo nanti ade aksi impulsive buying...tak sesuay nok mak nak kena saving demi percutian yang acah2 hebakkk di masa hadapan...yosh, lagi dua bulan nak dekat January. *adoi visa tak buat lg ni...malas nk mengadap embassy China :( *mengapain kite tak beli je tic HK trus eh, gigih la nak kena masuk kuar China nanti. Takpe la, baru traveller gigih katenye :D


Jom la tempek mempek gambar aksi sengaling gedeng-gedeng :) *gedeng: membawa maksud kesemangatan kedadaan hahaha bongoknye Erni :D











Lepas dah abes ronda lepak kt meja hujung bergosip 18round then tekak haus xde ayaq, hai maklum la flea market ni dlm pub dek nun...xsesuay ayaq dia juai...teehee so p sat beli eskem potong. Mahai noo 2igit kat tempat lain juai singit ja...Hahaha *kalut cheq speaking :P





Puas makan eskem, tak puas hati lagi berjalan so moh kite pegi tempat lain. 1st ingat nk g KLCC, gigih sungguh tapi bile nak smp Bangsar tukar plan g Bangsar Village. Eh bley plak cm gitu...ahkak hoccay haje...tarahal punye :P


Kes malas nak hadap jem le tu, hehehe :P 








Asal bole kedai toys pon menyempat lagi  :D apakah? Sebaik ade mr yayangkin yg rajin melayan. If org lain sure xkoser nak hadap pala tingtong ahkak ni :P


Ok, last lepak chawan makan ubi rebus. Not bad sedap tapi lupe nk take pic. Lapar punye pasal :P then sambung mamak makan mee goreng cedap :)




No comments:

Post a Comment