Thursday, December 08, 2011

Awkward and Awesome Thursday #Volume 9

Hi ladies,


Sungguh tidak percaya skrg dh msk bulan December. How time flies real fast! Macam byk je lg mission & vision yang tak terestablish :P *eceh statement nak acah2 gud2 je :P 


Anyway, minggu ni adalah super mencabar. Sungguh AWKWARDLY mencabar bile precious junk moi minta makan besar uwaaa :( *nanges kuar air mata darah sudah tidak bergune lg :(( Since moi exchange kete santai kontot mak gan Persona moi, ahkak lupe nk menjaga kebajikan kete kontot itu. Lupe nak kasi minum minyak hitam power root :P sampai enjin kering kontang plus dgn dasatnye piston tersangkut lalu YES mari overhaul enjin baru eh :(






Tahap kekejian moi disukat pabila kereta kontotku terpaksa di on tow from Putrajaya ke Ampang. Coppp dh kenape plak kt Putrajaya kejadiannye? Onar telah berlaku ketika moi sedang bechenta chintun bersama Mr Yayangkin acah2 ingin memadu asmara mengaumm lunchie bersama *oittt apa punye geletis mtk kena lesing ko nye hayat weyh :P hahaha :D 


Sebaik Mr Yayangkin sgt generous meminjamkn kereta *sungguh khidmat masyarakat 1 Malaysia kerna sudi membantu the needy seperti moi ni :'( *gile melancholic 


Harus moi amat terharu biru jingga bile Mr Yayangkin's dad tlg settle pasal kereta. He was the one yg cari the tow trunk, drove all the way from Ampang to Putrajaya siap naik dgn tow trunk tu plus tlg dulukan duit selibu time bayar servis overhaul enjin kete sbb haruss moi xcukup cash :( *sungguh maruah tercalar di situ :P


Yang penting RM 2600 sudah terbang melayang disertai tangisan lalakan di dlm hati *tu je yg mampu sbb nak stress beria-ria mcm xsempat la plak hrmm byk bende lain nk pk hoccay *hadapppp je la :"(


Apepun, moi still bersyukur things get settled. Kete pon dh ok now. Allah swt bagi dugaan untuk moi tapi masih lagi dipermudahkan jalan untuk solve the problem. Most important thing, moi not all alone to handle it. Ramai yg sudi membantu and support :) Thanks family.


Punye la lebar cite awkward ko Ain oi hikhik :P 




Hrmm udah2 la cite cedeynye...jom sedut hingus dalam2 lalu mengtransfomerkan diri ke arah AWESOMENESS


Perkara awesome moi tidak bukan dan tidak lain lagi adalah yeayyy pastinye aksi mengaum tidak hengat donia *jln2 gumbirakan puyut bersama Mr Yayangkin adalah sungguh best :P













Gigih mengaum secara cargas wlpn pitih dh elek poracik :( 



Awesome point lain adalah tidak sabar utk next trippy. Semoga dimurahkan rejeki...Ameen 

2 comments:

  1. salam kenal..

    bab makan kita serupa u.. nikmatnya kan..

    ReplyDelete
  2. hi Yan...

    hehehe tula psl...bile bab2 mkn haruss sungguh czrgas menikmatinya :)

    ReplyDelete