Tuesday, December 20, 2011

Daily Grind > Happy Unhappy < Rashes

Hi lovelies,


Few things that making moi happy and unhappy both are simultaneously in one pace. 


Mode Gembira:


Gembira kerna Mr Yayangkin mengajak berdating-mating sambil mengeronokan hati & perut secara simultaneously juga. Mode bechenta adalah lebey afdal jika disusuli dgn upacara makan-makan sambil bergedik santai serta tidak dilupain berphotofunia juga :) 


Maka, mari mencari port untuk mengaum secara cargas. And the lucky restaurant goes to *drum rolls phleasee :P


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Tak tahu nak makan ape tapi tingin nak makan bege. So here we are having our dinner at The Daily Grind, Bangsar Village. Jom review the food that we tried and the price :)



Appetizer: Nachos with cheese (RM15)

Nachos served with melted cheese dip white cheese yogurt topping. Ade pickle gan chopped tomatoes mix with olive oil gan chili jeruk. The taste is quite good. Suke je :)


Mr Yayangkin: Japanese Yodel Burger (RM35)

Oat burger with pure beef patee cheese served with salad with wasabi+olive oil. French fries. Stack with fried mushrooms. Portion burger ni quite big jugak la :)



Moi: Italian Mozza Burger (RM35)

Medium cooked beef patee with mozzarella cheese stack with salad. Way to big for moi so sisa-baki xabes wa kasi tapau sudeyyy :P

  


Bege-mbira momentos. Lepas mengaum bege jom mencuci mulut dgn cake velvet yg acah2 sedap tapi BFF moi nye homemade velvet lagi marbeles. Se norita, no other velvet can beat yours :P


Velvet cake (RM12)



The cake taste pretty ok...tak manis sgt...tp frosting cream cheese dia tak bape nk sedap for moi nye specification. Mr yayangkin cakap ok je. Tapi last2 ahkak juga yg abeskan sume cream cheese tu hahahha *naga :D


Anyway, thanks sayang for the dinner treat. Next payout, ahkak plak belanja naaaaa :P




Mode Tak Gembira:


Saya kena rashes yg agak teruk kt area siku lengan kiri. Cedey sebab kegatalan ni agak meng"annoying"kan. Calamine lotion tidak membantu sgt tapi mild down rasa gatal. Malas nak g clinic tapi tengok la esk luse if tak gak surut the redness then kena beli anti-itchiness nye pill to kill away the kegatalansss :((




Dah tua2 mcm2 la penyakit eh huehue :P Kulit tak penah nk sensitip tetibe jadi super sensitip. Perubahan hormon agaknye tak pon sign of aging :P


K ladies. Take Care. Goodnight :)


No comments:

Post a Comment