Thursday, December 22, 2011

Sepatu tu tu tu tu ku (Part 2)

Holaback ladies,


Year end sale datang lagi...yeayyyy :P Nak dekat Christmas ni mcm2 la nak distock clearance kan...harusss pitih a.k.a moolah berkecut kuncup bile soping-moping xhengat donia kan :D *Eceh mcm ckp kt diri sendiri je :P Excussme hoccay, wlpn SALE mengile di sana sini...moi masih kukuh menangkis godaan supaya bersoping-moping di level ala-kadar sahaja. Moolah harus dikemut kepit-mepit rapat2 demi percutian akan datang yang menjanjikan lebey  aksi "shop-till-you-drop-and-broke" :P choiiiiiiii itu keji tau *Cik Ain, sila sedar diri yg anda bakal menghitung hari ke arah B2B maka silala berjimat-cermat...waduh mikirin aje bikin fusing dong :( nanti2 aja ya


Yuk kite berceritera pasal sepatu tu tu tu tu ku (Part 2) untuk al-kisah Sepatu tu tu tu tu ku (Part 1) di SINI ye *secara cargas mengopipes kembali ayat moi >>> "moi masih kukuh menangkis godaan supaya bersoping-moping di level ala-kadar sahaja" adalah propa semata-mata. Sila jangan menipu dan tertipu ye :P


Adoi baru td gigih konon2 xmoo soping bagai nak rak la ape la pastu td konon2 promise gigih nk smpn duit utk upcoming nye percutian la ape la hikhik tu sume adalah auta *gediks :P 


Hrmm, seperti biase kawalan hati & perasaan yg tidak dapat dibendung pabila menyelubungi diri melihat longokan kasut-kasutan half price itu memangil-panggil tanpa segan-silu. Dan tanpa was-was juga moi menyambar-sambar kasut-kasutan itu. Sungguh dasat skli sikap impulse buying ni oi adoiyai :(


Maka berbekalkan duit cash yg xbape nk cukup, gasak ko aku pakai je debit card...apedaa :P 


Nah, sila hadapppp segala low tweet, ballerina pump or whatever you want to call it la :)








Fengsan jika perangai impulse buying cam gini tak dibendung. Tidak bagus mengerti...mengertik enggak??? Hahhaha AdeAinKesah! 


Anyhoots, moi igt nk pakai la mane2 low tweet ni time pegi Disneyland nnt :) Tak pon pakai selipa je senang nk beriang-riadah kan? Tapi mcm xsesuay plak nk pakai flipflop time musim cejuk ade kang beku lelemaksss vaviskuss :P 


Cakap pasal cejuk, winter gear mcm trench coat long john earpuff scarf sume tu ntah celah bedah mane moi letak. Malasin wey nak cari dlm storage boxes dlm bedroom moi :( Ugg boot plak kena korek shoe-digging dlm boot kete. Esok lusa la cari. If tak jumpe then g je kt Daiso byk jual winter accessories rm5 haje :) Belila mane2 yg penting :)




No comments:

Post a Comment