Friday, January 20, 2012

E' Update to be updated again :)

Hi dearie lovelies,

Less than 48 hrs je lg for the E'day to come. Tetibe plak rasa cam nebes break down u ols hahaha gedik! Tetibe la br igt goodie bags xstart buat lg...few stuff utk hantaran plak blum beli lagi...erk erk candy buffetnye candies blum ketemu di mana kedainye lagi dan lagi dan lagi...ok sila fengsan skrg atau sila libas pala sy laju2 sbb suke nooo buat keje last min :P

Anyway, as today, not so much progress hv be done by moi :( thou the excitedness is hardly to contain adoihaila :P Bestie moi Se Norita yg byk bertungkus-lumus membanting tulang-temulang for this event. Babe, without you im so screw up weyh :) Thank to Allah swt i gotta u to help me all the way eventhou aku just sit back and laid-back, bile nk dekat lg 1-2 hari br terhegeh2 :(( *sila libas pala ini selaju-lajunye phleaseee T____T


Before off to work, seawal 11am *awal ke? ahakss moi dah menerjah bestie's crib utk meminta belas ehsan mbantu mbuat goodie bags. Berbekalkan muke seposen dan kreativiti seni kraftangan yg sungguh limited & no connectivity ni :P maka terhasil goofy bags yg sungguh simple dan org yg gile vavisss malasin pon bole mbuat dgn menutup mata tanpa ragu2 yo :S


Setakat tempek2 cm gini bubuh reben harus budak tadika pon bisa melakukannya :D








Ok, design sebegini hanya sesuay utk mereka yg super desperado stok last min atau mereka yg gigih nk diy goodie bags sndr tetapi Vit-M sgt menebal di sanubari :P *element2 murni seperti berikut merujuk kpd tuan tanah...ok noted. sumpah mmg keji! :( 




Adalah sgt bertuah memiliki bestie yg sudi mengabiskan masa, tenaga dan uang utk menghasilkan candy buffet thingys for the E'day nnt :) Here her artwork. Creative. Sungguh tidak memahami kesemangatan yg dimiliki dan kerajinan melakukan semua di bawah secara DIY. If moi, erk erk erk never say never. Tangan ahkak tak bape nk seni u ols :((








Oo td after work smpt smbg DIY goodie bag then abes tempek-menempek harus kelaparan la plak maka tanpa was-was pegi bersilat kt dapur try to make ramen tomyam. Hahaha ramen tomyam ok! Mampuuu??? Siap gigih letak daun limau serai segala la punyela nk rs ketomyaman tu...hahaha gilasss!!! Udeyla td lunchie Se Norita serve megi grg mushroom special...sungguh bernutrisi diet pemakanan arini *arghhh apakah??? 







That's all for the E' update. Esok moi akan pegi cekidaut rupe paras mini dais kt umah tok. Semua dah tgk, ahkak je blum g usha line. Nak tgk santek ke edak! adakah mini dais menepati piawaian yg ditetapkan ISOMOI. Hamboiiii amboiiii boiiii, see see see ade aura2 kefussyan di situ...silala piat tege ni laju2 :P Anyhoot, td E'planner call ckp esk ptg bg smbg deco gan fresh flower. Kang deco awal2 abes ahkaknye kesegaran munga jd layu-layuan plak.  Hopefully things will be implemented as beautiful as being imagined :)




Goodnite lovelies. Salam :)
 

No comments:

Post a Comment