Wednesday, July 25, 2012

Ramadhan 2012

Salam,

Alhamdulilah dah masuk hari ke 5 kite berpuasa dan officially today adalah 3rd day untuk moi menjalani ibadah puasa ni. Ai maklum isu kewanitaan :D Anyhoots, these few days moi tak bape nk sihat. Musim demam kaedahnye :P But alhamdulilah things get better. 


Maka al-kisahnye di kesempatan ni, moi nak wish to all of our Muslim brothers & sisters may this holy month will bring us togetherness, may strengthen our faith & imaan to Allah swt. 


May we all purify the souls & hearts and hoping to demolish all of our sins. Amin :) 


This year nye Ramadhan moi dah simpan niat suci dan murni tak moo membazir tak ketahuan. Tak nak lagi bernafsu naga time membeli-belah di pasar ramadhan a.k.a param :P Biar mcm mane kuat pon pukauan penjual2 kat param tu but nehe nehe ahkak mampu menahan godaan. Bravo. Haha :)


So, akhir kata Selamat berpuasa, beriftar & bersahur dan beramal ibadah dengan seikhlas hati ye.


No comments:

Post a Comment