Saturday, December 22, 2012

Christmas Party

Ho ho ho all,


Since Andrea ade kat mesia ni, she was like hey guys why dont we host hmm pre-christmas party...moi response "hey ya, why not" ;)

Just buat small gathering among close friends, tunjuk bakat memasak ahkak yang tak bape nak masterji chef kan :P

So, berbekalkan pokok krismes medium size, stocking large size, spongy choc chip cookies yg domok2, nasi goreng cina sedap perghhh the less ingredients is definitely the tasteties plus hadiah2 parking bawah pokok. Sorry Mr. Santa off day so sendiri bawak hadiah oh phleaseeee :D

The Preparation









The Food

Food adalah the simplest je, nasi goreng cina, spring rolls  coleslaw, roasted potatoes, cocktails & nachos chips.




Activities

Selain aktiviti makan dan makan serta makan lagi hey we got hilarious games. Exchange gift games, rules dia we picked numbers then we choose our presents from the bunch of hadiah tu, the next person bole choose the presents from a person before, tak kisah la if we berkenan dgn hadiah org lain...hahahaha kejisss ok! 

Anyway, i gave out my hadiah to Dorothy because she kinda like it and moi suke hadiah org lain which is kain cotton yg ade potential jadi baju kurung basahan pegi keleja....ai laikkkk the concept for exchanging gifts ni :)




The hosts & guests








Thank guys for coming. Merry Christmas to Andrea & Dorothy :) 

No comments:

Post a Comment