Wednesday, February 13, 2013

Gong Xi Fa Cai Holiday in Koh Li Pe

Gong xi fa cai to all,

Oh my blog, sungguh lama kena abandoned. Kasihan. Ya ampun. Drive to write tak bape nak arise for the past weeks. Aura merepek meraban tak bapa nak mai lai lai lai :( mengapakah???

Yet, lots and lots and lots of craps nak dishare. 

Anyhoot, as per planned this CNY moi dah plan nak berjimba ala2 one happy family under one roof erkk sun or yeah whatever...

Another short trippy by land. Sesungguh moi cant get enough of KLP. Last oct pegi OFF season, skrg datang lagi ON season plak. Hahaha motif ON season??? 






















Its kinda fun trip sebab trip kali ni ramai plus ade kid so harusla gigih melayan kan. Sesi snorkel yg ala2 berjalan kaki je dlm laut time low tide adalah the unforgettable memory. Jalan kaki tgk ikan ko ado??? Hahaha KLP adalah destinasi keluarga yg sgt2 moi recommend.