Friday, May 10, 2013

Teaser: East Bali

Salam Jumaat,

Just nak share few pic taken during 8 days trippy to Bali. Seriously, moi never had enuf of bali. Last 2 years nye trip to bali sempat cover certain places, itu pon supir yg bwkkan. This time lebih adventure sebab itinerary sendiri bikin sendiri terjah. Thank you Lonely Planet. 

Moi really need a break, motif percutian adalah to de-stress. Eceh. Moi really need to make a change. In shaa Allah, semoga ada rejeki. Ya Allah, permudahkanlah. Sesungguhnya aku insan teranianya. Apa pun, aku tetap bersyukur padamu.

To whom it may concern, walaupun ade sebesar zarah niat kau nak mengenakan aku, percaya la pada karma. It will get back to you in any other ways. Bukan niat utk mendoakan yang tak baik. But yeah, one day with Allah swt will, it will pay off. 

Yang penting, moi tetap teruskan hidup and berusaha extra keras. This is how moi treat myself when bad things happened. Takde la bad sangat pon. Rezeki di tangan Allah swt kan. 

Dah la letih cite perkara2 negative ni. Jom scroll down menengok pic2 perghhhrasan ahkak :) 









































Nanti ade masa kite cite psl trippy ye. If ade masa la. Recently mcm xbape nak ade masa. Ok itu alasan paling lousy lamesy hikhik Alasan sebenar: Saya malas nak menaip saya rajin blog hopping sajo. Ni kira luar biasa sebab ade lagi usaha nak update entry tempek2 gambar. Aptb kan!!


No comments:

Post a Comment