Friday, August 16, 2013

Eid Mubarak 1434H

Salam Aidilfitri semua,

Alhamdulilah dah masuk seminggu kita beraya. Sakan berayakah u ols? Moi this yr raya northern kampung halaman gitu. Amek cuti xde meriah berminggu2 kan just sampai ahad je. Save AL kononnyenye. Anyhoot, adalah bersujud syukur blk mlm raya tak jem. Jikalau jem pasti kematu vonvon pastu sure abes kuih raya sebalang dihadapnye.

Raya tahun ni macam kureng kanak2 ribena datang beraya. Ai maklum normally every year moi memang dah reserved sikit duit raya untuk random kanak2 yg dtg beraya. Cian kadang2 tgk gigih dr kampung seberang mai kampung cheq sikit punye effort nk dpt duit raya kan. So, bagilah singit dua kat dorang. Jadilah.

This yr plannye day ke 3 raya kekonon ofismate yg hometown adjacent sebelah hometown moi nak ajak pegi berjimba ke adjacent country sebelah mesia. Hamboi, reraya sempat je nk bertrippy tp xjadi. Biasela bile plan2 sgt mmg tak kesampaian. Next time k korang. Ahkak promise bukan sekadar janji-janji pelesu Hahaha :D











So, tu al-kisah raya moi. Picture byk dlm camera so ni update dari gallery pic hp. 

Last but not least, di kesempatan ni, moi nak wish SELAMAT HARI RAYA. Semoga raya kali ni lebih barakah dan bermakna. 


Love,
Moi